Palveluni yrityksille

Piper Consulting Oy tarjoaa tekstiilialan yrityksille konsultointia ja suunnittelupalveluja nojaten yrittäjä Päivi Sihvosen yli 20 vuotiseen uraan tekstiilialalla. Tekstiilialan yrityksen kokonaisvaltaisessa konsultoinnissa olennaista on luoda kattava käsitys sen talouden ja eri toimintojen nykytilanteesta, haasteista ja kehitysmahdollisuuksista. Sihvonen luotaa asiakasyrityksen tilannetta perustaen näkemyksensä omaan monipuoliseen koulutukseensa sekä uraansa työntekijänä eri organisaatiotasoilla, että yrittäjänä tekstiilialan yrityksissä.

Hallinnollisessa, pitkän aikavälin linjoja esiin nostavassa konsultointiprosessissa asiakasyritys saa uusia, raikkaita näkemyksiä kasvun ja kehityksen tueksi, sekä konkreettisen suunnitelman niiden viemiseksi käytäntöön. Piper Consulting Oy:n Sihvonen antaa konsultointiprosesseissa käyttöön laajan kokemuksensa yrityksen eri toimintojen roolista kokonaistuloksellisuuteen ja syvällisen ymmärryksensä tekstiilialan yrityksen taloudesta.

 
 

Markkinointi, myynti, ostot, tuotanto, talous ja henkilöstöhallinto, sekä yrityksen kasvu ja kansainvälistyminen ovat ne osaamisalueet, joiden hallinnalla hän tuo yritykseen johdollista, strategista näkemystä ja tukea. Konsultointi selkeyttää yrityksen pitkän aikavälin suunnitelmia ja auttaa sitä lähtemään omia vahvuuksia hyödyntäen, askel kerrallaan kohti uutta.

Johtotaso ja strategiset linjaukset vaativat paljon luovuutta. Ilman luovuutta, ja niitä villeimpiäkin ideoita, mitään ei voi kehittää. Myös laskentaa tarvitaan yrityksissä aina päätöksenteon tueksi. Taloudellinen liikkumavara ja rahoitusasioiden miettiminen ovat aina mukana, kun kehittymistä suunnitellaan. Yrittäjänä Päivi tietää tarkasti, että rohkeus ja luovuus yhdistettynä analyysiin on pettämätön yhdistelmä. ”Luovuutta pitää olla, jotta päästään ylipäänsä eteenpäin. Samat ongelmat eivät ikinä ratkea samoilla lääkkeillä kuin edellisellä kerralla.”

Piper Consulting Oy on tekstiilialan luova suunnannäyttäjä, joka tarjoaa myös kuvitus- ja tekstiiliosaamista yritysten tarpeisiin. Suunnittelupalveluun kuuluvat asiakkaan tarpeisiin räätälöidyt tuotteet ja kuvitukset.

Piper Consulting Oy auttaa yrityksiä löytämään omannäköisensä polun ja erottumaan vahvasti edukseen.

Referenssit

Andiata Oy

Johtoryhmän jäsen, taloushallinto, sekä advisor boardin sihteeri.

linnanmäki lastenvaatteet

Linnanmäki

Lastenvaate Piper Oy toteutti Linnanmäelle oman lastenvaatemalliston. Tuotteista toteutettiin Linnanmäelle omia matkamuistotyyppisiä tuotteita.

veturimuseo lastenvaatteet

VETURImuseo

Veturimuseolle toteutetussa projektissa kuvituksen lähtökohtana oli museon höyryveturi, josta Lastenvaate Piper toteutti piirroskuvituksen paitoihin.
ilmailumuseo lastenvaatteet

Ilmailumuseo

Piperin piirros ja toteutus t-paitaan Ilmailumuseolle. VL-VIIMA2 -lentokoneen kyytiin on päässyt Ilmailumuseon maskottikoira Jimi.

Poliisimuseo

Lastenvaate Piper suunnitteli ja toteutti Poliisimuseolle lasten poliisipaidan.

vauhtipuisto lastenvaatteet

Vauhtipuisto

Vauhtipuiston valikoimaan Lastenvaate Piper toteutti pitkähihaisia paitoja, vauvan bodeja ja mekkoja. Kaikissa on hauska hymynaamakuva. Vaatteiden kuvitukset Vauhtipuistolta.

yhteistyöt

Tazzia

Audiovisuaalinen sosiaalisen median yhteistyö