Music Piper syntyi halusta antautua luovuudelle, joka pääsee valloilleen Päivi Sihvosen Music Piper -puolessa.

Musiikissa nainen ja piano –pohjaiset elämän ravisteluista kertovat kappaleet yhdistyvät kuvalliseen kerrontaan. Piperin ilmaisutyylille tyypillisenä, kaikki kappaleet ovat saaneet alkunsa pianon koskettimilta, ja niiden ympärille rakentuu rocksoundin tuovat muut instrumentit. Sanoitukset ja sävellykset ovat Päivin käsialaa, ja hän myös esittää kappaleet, joten kuultavissa on hyvin omakohtaista musiikkia ja herkkää tulkintaa elämän pyörteistä.

Piperin esikoissinkku julkaistaan 26.1.2023

Levylle päätyneet lyriikat ja laulujen tunnelmat ovat saaneet käyntivoimansa ihmisenä olemisen haasteista. Haluan että yleisö, joka löytää musiikkini, voi inspiroitua tekemään omia tulkintoja ja antautua tunteiden vietäväksi. Mä teen tän jutun näin!

Piper-heraa-otsikko

Piper artisti liittyy vahvasti fantasiaan. Taruolento Piper elää tässä maailmassa kävellen samoilla metsäpoluilla ja havuneulasten päällystämillä reiteillä kuin Päivikin, mutta sekoittaa sopivasti taikaa toden joukkoon. 

Piper ei pyri olemaan sitä mitä muut, vaan tuomaan esiin omaa tarinaa, johon voi samaistua ja josta voi oivaltaa. Synkkien ja vahvojen varjojen kautta revontulien värien säkenöintiin. Piper kuljettaa kuulijaa omalla hennon rautaisella otteellaan läpi veden ja metsän, ja läpi tuulen ja tyyneyden.

taidetta kaikille aisteille

Piper tekee multimediallista taideteosta, joka antaa yleisölle sekä auditiivisen että visuaalisen elämyksen. Musiikki, kuvat ja videot – liike ja pysähdys kietoo omaan maailmaansa, ja kutsuu kohtaamaan – itsensä, tai rakkaansa erilaisten tunnelmien läpi rock pianon ja bändin säestyksellä!

musiikkijulkaisut

Self consciousness (Tulossa 26.1.2023)