Music Piper syntyi halusta antautua luovuudelle, joka pääsee valloilleen Päivi Sihvosen Music Piper -puolessa.

Musiikissa nainen ja piano –pohjaiset elämän ravisteluista kertovat kappaleet yhdistyvät kuvalliseen kerrontaan. Piperin ilmaisutyylille tyypillisenä, kaikki kappaleet ovat saaneet alkunsa pianon koskettimilta, ja niiden ympärille rakentuu rocksoundin tuovat muut instrumentit. Sanoitukset ja sävellykset ovat Päivin käsialaa, ja hän myös esittää kappaleet, joten kuultavissa on hyvin omakohtaista musiikkia ja herkkää tulkintaa elämän pyörteistä.

🌟 FemMetal Awards 2023 ehdokas 🌟
✨ Best Vocals Nominee
✨ Best Breaktrough Rock Act Nominee
✨ Best Release By A Breaktrough Act Nominee

Piirretty kasvin lehti

Piperin esikoisalbumi 'What is the heart for?'

Nainen ja piano –pohjaiset elämän ravisteluista kertovat kappaleet ovat saaneet alkunsa pianon koskettimilta, ja niiden ympärille rakentuu rocksoundin tuovat muut instrumentit. Sanoitukset ja sävellykset ovat Päivin käsialaa, ja hän myös esittää kappaleet, joten kuultavissa on hyvin omakohtaista musiikkia ja herkkää tulkintaa elämän pyörteistä.

Piper-Ilkka-Pohjalainen-levyarvostelut-18.9.2023
Juha Seitzin levyarvostelu Ilkka-Pohjalainen lehdessä Maanantaina 18. syyskuuta 2023
Piper-heraa-otsikko

✨ Piper artisti liittyy vahvasti fantasiaan. ✨ Taruolento Piper elää tässä maailmassa kävellen samoilla metsäpoluilla ja havuneulasten päällystämillä reiteillä kuin Päivikin, mutta sekoittaa sopivasti taikaa toden joukkoon. 

Piper ei pyri olemaan sitä mitä muut, vaan tuomaan esiin omaa tarinaa, johon voi samaistua ja josta voi oivaltaa. Synkkien ja vahvojen varjojen kautta revontulien värien säkenöintiin. Piper kuljettaa kuulijaa omalla hennon rautaisella otteellaan läpi veden ja metsän, ja läpi tuulen ja tyyneyden. 

Taidetta kaikille aisteille

Piper tekee multimediallista taideteosta, joka antaa yleisölle sekä auditiivisen että visuaalisen elämyksen. Musiikki, kuvat ja videot – liike ja pysähdys kietoo omaan maailmaansa, ja kutsuu kohtaamaan – itsensä, tai rakkaansa erilaisten tunnelmien läpi rock pianon ja bändin säestyksellä!

Tulevat keikat

Lisätietoja tulossa…

Menneet keikat

26.4. Bar Fabu @Tehdassali, Taidetehdas, Porvoo

17.4. Nikkilä Toplius sali, Sipoo | In the dawn of the past

6.4. Vanha 123, Porvoo | In the dawn of the past

12.12. Vanha 123, Porvoo | In the dawn of the past
22.4. Brankkis, Porvoo | In the dawn of the past
4/2023 Vanha 123, Porvoo | In the dawn of the past
4/2023 Krapin Paja, Tuusula | In the dawn of the past

Musiikkijulkaisut

Radiosoitot

Piper musiikkisivustoilla

Haastattelut, Lehtimaininnat & arvostelut

Music awards Ehdokkuudet