✨🌟   Osta esikoislevy   |   Buy the debut album   🌟✨

Piper Design

poika-nalle

Suomalainen vaatemerkki Piper tarjoaa lapsille mukavuutta ja miellyttävää käyttökokemusta. Vaatteilla on iso osa lapsen ja perheen elämässä. Yrityksen perustajalle Päivi Sihvoselle on tärkeää, että hänen suunnittelemansa vaatteet ovat sellaisia, jotka lapsen tekee mieli pukea päälleen kerta toisensa jälkeen ja että hän iloitsee mukavasta vaatteestaan.

Piperin vaatteet on suunniteltu käyttäjälähtöisesti, ja niissä on liikkuvalle ja kasvavalle lapselle tehdyt kankaat ja mallit. Kaikki yksityiskohdat on mietitty toimiviksi lasten arkeen. Laadukkaat vaatteet tuovat iloa ja helppoutta elämään, koska laadukas vaate on helppo pitää käyttökunnossa vuosia.

poika-nalle
etusivu-kukka
toni-mallisto-fiilis

Piper toteuttaa eettisyyttä, ympäristöystävällisyyttä ja vastuullisuutta tuotantoketjun kaikissa vaiheissa. Tuoteturvallisuutta parhaimmillaan ovat pitkäikäiseksi valmistetut vaatteet, joilla on Öko-tex- sertifikaatti. Vaatteiden materiaalit eivät sisällä haitallisia aineita, joten niitä ovat turvallista käyttää lapsen ihoa vasten. Kaikki materiaalit on tarkoin valittu toimiviksi juuri näihin vaatteisiin.

Lastenvaate Piperissä tekemisen pohjana on lasten parempi arki. Yrityksen ja brändin nimi viittaa ihanaan eloisuuteen ja iloon, jota pillipiiparit Päiville edustavat. Päivi Sihvonen suunnittelee vaatteita lapsille, lasten maailmasta ja yhdessä lasten kanssa, koska markkinoille tarvitaan vaatteita, jotka saavat ideansa lasten omasta kokemusmaailmasta positiivisella tavalla. Tuotteet tuovat lapsille mukavuutta ja miellyttävää käyttökokemusta, iloa ja laatua arkeen.

toni-mallisto-fiilis

Baby-Piper -mallisto

Kangasprintissä Päivi Sihvosen piirtämät kuvitukset.

Napero-mallisto

Napero malliston kuvitukset ja tuotteet ovat Päivi Sihvosen suunnittelemia.

Toni -mallisto

Toni-mallisto perustuu suomalaisen fantasiamaailma- taiteilijan Toni Svenströmin teoksiin. Tuotteet Päivi Sihvosen suunnittelemia.

Koululaismallisto

Tuotteet ovat Päivi Sihvosen suunnittelemia.