Piper Press Kit

Päivi sihvonen

Porvoolaisen Päivi Sihvosen musiikki saa alkunsa pianon äärestä, josta se rakentuu laulumelodian ja myöhemmin muiden soittimien säestämänä lyyriseksi rock kokonaisuudeksi. Artistin tausta löytyy klassisesta musiikista, joka näkyy vahvasti niin musiikin luomisprosessissa kuin hänen kappaleidensa taustalta löytyvissä pianosävellyksissä.

Artistipersoona piper

Piper liittyy vahvasti fantasiaan. Taruolento Piper elää tässä maailmassa kävellen samoilla metsäpoluilla ja havuneulasten päällystämillä reiteillä kuin Päivikin, mutta sekoittaa sopivasti taikaa toden joukkoon. 

Piper ei pyri olemaan sitä mitä muut, vaan tuomaan esiin omaa tarinaa, johon voi samaistua ja josta voi oivaltaa. Synkkien ja vahvojen varjojen kautta revontulien värien säkenöintiin. Piper kuljettaa kuulijaa omalla hennon rautaisella otteellaan läpi veden ja metsän, ja läpi tuulen ja tyyneyden. 

Piperin musiikki

Piperin kuuntelija on musiikin monipuolisista vivahteista kiinnostunut kuulija, joka arvostaa taiteellista ilmaisua ja emotionaalista syvyyttä musiikissa. Rockin voima yhdistettynä klassiseen pianoon luo musiikillisen kokemuksen, joka on sekä voimakas että kaunis.

Tämä naisartistin säestämä musiikki resonoi erityisesti niille, jotka etsivät musiikkia, joka ravistelee perinteisiä genre-rajoja ja ovat valmiita heittäytymään tunteikkaiden kertomusten pyörteisiin.

Uppoudu siis Piperin fantasiahenkiseen rock-musiikkiin, joka yhdistelee pianon säestyksen herkkyyttä sekä metallimusiikin voimaa, ja matkaa erilaisten maailmojen halki valmistautuen kokemaan vahvoja tunteita.

Piper media kit

piper_logo_black

Tiedosto sisältää Piper logon valkoisena ja mustana läpinäkyvällä taustalla PNG sekä SVG tiedostomuodoissa.

Sisältää albumin ‘What is the Heart for?’ sekä sinkkujen Self Consciousness, Dream ja Air kansikuvat.

Piper artistin musiikissa piano on tärkeässä roolissa.
Päivi kallion edessä, johon heijastuu revontulet.
Mustavalkoinen Päivistä studiossa mustan kankaan edessä. Kuva otettu kesken hypyn kun Päivi on ilmassa pidellen mekkonsa helmoja ja kikattaen.

Musiikkijulkaisut

Radiosoitot

Piper musiikkisivustoilla

Haastattelut, Lehtimaininnat & arvostelut

Music awards Ehdokkuudet

Lisätiedusteluissa voit ottaa yhteyttä paivi@piper.fi.