Piper Design yhdistää monen luovan alan osaamiset täysin uudenlaiseksi suunnitteluksi.

poika-nalle

Piper Design yhdistää ainutlaatuista ja uniikkia suomalaista luovaa suunnittelua: kuvitusta, taidetta, vaatesuunnittelua, musiikkia, animaatiota ja kirjoittamista. Yhdistettynä monta luovan alan osa-aluetta, tekee Piperin Designista, sen tarjoamista palveluista sekä osaamisesta hyvin uniikkia.

Piperin toiminta käynnistyi alun perin vaatesuunnittelun, tuotannon ja valmistamisen merkeissä. Suunnitteluun liittyy oleellisesti kuvitusten tuominen osaksi vaatteiden tuotantoa. Matkan varrella tullut mukaan monenlaisia luovan suunnittelun osa-alueita, erilaisten teosten suunnittelua, joka yhdistää Piperin osaamisen erityisen omanleimaseksi suunnittelukonseptiksi.

poika-nalle
etusivu-kukka

Lastenvaate Piper

Suomalainen vaatemerkki Piper tarjoaa lapsille mukavuutta ja miellyttävää käyttökokemusta. Vaatteet on suunniteltu käyttäjälähtöisesti, ja niissä on liikkuvalle ja kasvavalle lapselle tehdyt kankaat ja mallit, kestävyyttä unohtamatta. Kaikki yksityiskohdat on mietitty toimiviksi lasten arkeen. 

Piper toteuttaa eettisyyttä, ympäristöystävällisyyttä ja vastuullisuutta tuotantoketjun kaikissa vaiheissa. Tuoteturvallisuutta parhaimmillaan ovat pitkäikäiseksi valmistetut vaatteet, joiden materiaalit eivät sisällä haitallisia aineita, joten niitä ovat turvallista käyttää lapsen ihoa vasten.

Lastenvaate Piperissä tekemisen pohjana on lasten parempi arki. Yrityksen ja brändin nimi viittaa ihanaan eloisuuteen ja iloon, jota pillipiiparit Päiville edustavat. Päivi Sihvonen suunnittelee vaatteita lapsille, lasten maailmasta ja yhdessä lasten kanssa. Tuotteet tuovat lapsille mukavuutta ja miellyttävää käyttökokemusta, iloa ja laatua arkeen.

Mallistot

Baby-Piper -mallisto

Kangasprintissä Päivi Sihvosen piirtämät kuvitukset.

Napero-mallisto

Napero malliston kuvitukset ja tuotteet ovat Päivi Sihvosen suunnittelemia.

Toni -mallisto

Toni-mallisto perustuu suomalaisen fantasiamaailma -taiteilijan Toni Svenströmin teoksiin. Tuotteet Päivi Sihvosen suunnittelemia.

Koululaismallisto

Tuotteet ovat Päivi Sihvosen suunnittelemia.

Referenssit

linnanmäki lastenvaatteet

Linnanmäki

Lastenvaate Piper Oy toteutti Linnanmäelle oman lastenvaatemalliston. Tuotteista toteutettiin Linnanmäelle omia matkamuistotyyppisiä tuotteita.

veturimuseo lastenvaatteet

VETURImuseo

Veturimuseolle toteutetussa projektissa kuvituksen lähtökohtana oli museon höyryveturi, josta Lastenvaate Piper toteutti piirroskuvituksen paitoihin.
ilmailumuseo lastenvaatteet

Ilmailumuseo

Piperin piirros ja toteutus t-paitaan Ilmailumuseolle. VL-VIIMA2 -lentokoneen kyytiin on päässyt Ilmailumuseon maskottikoira Jimi.

Poliisimuseo

Lastenvaate Piper suunnitteli ja toteutti Poliisimuseolle lasten poliisipaidan.

vauhtipuisto lastenvaatteet

Vauhtipuisto

Vauhtipuiston valikoimaan Lastenvaate Piper toteutti pitkähihaisia paitoja, vauvan bodeja ja mekkoja. Kaikissa on hauska hymynaamakuva. Vaatteiden kuvitukset Vauhtipuistolta.

Musiikki

Tazzia

Audiovisuaalinen sosiaalisen median yhteistyö

PIPER DIGITAL DESIGN

Piper Digital Design projektilla on suunniteltu pilottina multimediateos, joka yhdistää monen luovan alan osaamiset täysin uudenlaiseksi digitaaliseksi suunnitteluksi: Teoksessa yhdistyy animaatiota, musiikkia, taidetta, kirjoittamista ja AR-teknologiaa.

FI-Euroopan-unionin-rahoittama_POS