Lastenvaate Piper Oy – uusi suomalainen suunnitteluosaamista ja piirroskuvitustaitoa tarjoava yritys – tarjoaa mukavuutta, miellyttävää käyttökokemusta, iloa ja laatua lasten arkeen.

Lastenvaate Piper Oy:n suunnittelupalveluun kuuluvat asiakkaan tarpeisiin räätälöidyt lastenvaatteet. Monien yritysten asiakkaina on paljon lapsia, ja niiden markkinoinnissa yhä tärkeämpänä osana on miellyttävän muiston jättäminen, joka kestää pitkään.

Lastenvaate Piperin yritystuotteet on tarkoitettu juuri teille, jos olette esimerkiksi lasten toiminta- tai seikkailupuisto, vesipuisto, lastentapahtuman järjestäjä, kotieläintila, eläintarha, museo, tai kurssi- ja leirikeskus. Lisäksi erikokoiset yhdistykset voivat saavuttaa uudenlaista sitoutumisen tasoa, ja käyttää vaatetuotteita esimerkiksi varainkeruun osana.

Lastenvaate Piperin kanssa suunniteltu, yrityksenne ja toimintanne näköinen vaate tuo lisäarvoa palveluunne, ja pitää teidät asiakkaidenne ja sidosryhmienne mielessä pitkään. Lapset kertovat mielellään vaatevalinnoistaan esimerkiksi päiväkodissa tai koulussa, jolloin vaatteet toimivat hyvänä jälkimarkkinointiväylänä yrityksellenne.

Laadukkuutta ja miellyttävää kokemusta välittävät vaatteet ja asusteet suunnitellaan esimerkiksi kausittain uudistettavin kuvituksin, jolloin painokuvat tuovat esiin aina uuden puolen yrityksestänne tai palveluistanne. Vaihtuvuutta ja uusiutumista voimme luoda ihanilla ja eloisilla väreillä, jotka on suunniteltu yhdisteltäviksi keskenään.

Suuremmilla tilauksilla on mahdollisuus uniikin painokuvan lisäksi oman värin tilaukseen ja mallin muutoksiin. Meidän etumme on joustavuus, sekä kankaissa että palvelussa! Kysy lisää.

Tehdään yhdessä lisäarvoa tuovat tekstiiliinne!

Lastenvaate Piper Oy:n vaatteet on valmistettu Öko-tex-sertifikaatin mukaisesti. Ne ovat turvallisia lasten päällä, ja ovat käyttäjälähtöisesti suunniteltuja.

Referenssejä