Tuotesuunnittelussa kaikki valinnat tehdään lasten parhaaksi. Suunnittelemme 2pipers-lastenvaatteita käyttäjälähtöisesti. Tämä ajattelutapa ohjaa kankaan valmistusta, tuotteiden kaavoitusta, yksityiskohtien valintaa, tuotekuvien ideointia sekä tuotteiden huoltoa.

 

Yksityiskohdat lapsen arkeen sopiviksi

Kaikkien tuotteiden kaavoituksissa yksityiskohdat on mietitty toimiviksi lasten arkeen. Se alkaa lasten pukeutumisesta, ne ovat mukana leikeissä siihen saakka, kunnes äiti/isä pesee ja huoltaa vaatteen uudelleen käyttökuntoon. Jotta kaavoitus onnistuisi mahdollisimman hyvin, lapset ovat tuotteiden käyttäjätestaajina ja suora palaute tuotekehitykseen tulee lapsilta. Suunnittelun lähtökohtana on se, että lapsella olisi mahdollisimman hyvä ja kiva olla tämä vaate päällään. Tuote voi yksinkertaisuudellaan olla kaikista toimivin, kunhan kaikki yksityiskohdat on tarkoin mietitty juuri lapsen päivään sopivaksi.

Kankaan materiaaleissa yhdistyy monta hyötyä

Kuten kaavoituksessa ja malleissa, myös tuotteidemme materiaalit on tarkoin valittu juuri lasten käyttöön sopiviksi. Ne on helppo pukea ja ovat miellyttäviä lapsen ihoa vasten. Iloa ja eloisuutta lapsen päivään tuovat pirteät 2pipers-tuotteiden värivalinnat. Väreissä ja malleissa on ajateltu yhdisteltävyyttä. Tämä tuo piristystä lapsen päivään ja helpotusta vanhemmille vaatevalintoihin.

Lastenvaate Piper Oy panostaa tuotteidensa kankaiden laatuun. Kankaat valmistetaan 2pipers-tuotteita varten Öko-Tex sertifikaatin mukaisesti. Materiaalit on tarkoin valittu toimiviksi juuri näihin tuotteisiin. Materiaalivalinnoilla tuotteiden yksityiskohdat pääsevät oikeuksiinsa. Panostamme tuotteen toimivuuteen kokonaisuutena: niiden värit säilyvät, ne kutistuvat vain kuidulle ominaisen kutistumisen verran, ja nyppyyntymistä on vähennetty oikeanlaisella jälkikäsittelyllä. Ja etenkin: 2pipers-kankaista valmistetut tuotteet ovat miellyttäviä lapsen päällä.

 

2pipers-lastenvaatteita suunnitellaan yhdessä lasten kanssa

Tuotteiden kuvat syntyvät lasten ehdotuksista ja ammentavat ideansa lasten maailmasta. Usein tuotekuvat lastenvaatteita varten toteutetaan yhdessä lasten kanssa. Päällimmäisenä ajatuksena on se, että tuotekuva kuvaa kunkin ikäkauden sen hetkistä elämää. Tuotekuvat syntyvät yrittäjän omasta kynästä ja tuovat siten omaa kädenjälkeä ja yksilöllisyyttä tuotteisiin. Vain mielikuvitus on rajana tuotteiden kuvituksille. Yrittäjän omat lapset ovat mukana ideoimassa tuotekuvia. Tuotekuvituksiin järjestetään myös erilaisia piirustus- ja ideakilpailuja, tule mukaan ideoimaan!

Tuotekehitys

Tuotekehitystä tapahtuu jatkuvasti, ja tuotteemme muotoutuvat palautteiden mukaisesti. Toimintamme vahvuus on joustavuus, ja tämä näkyy myös tuotekehityksessä. 2pipers-tuotteiden käyttäjä-testaajina toimivat leikkivät lapset, ja palautteita saadaan näiden lasten vanhemmilta. Kaikenlaiset palautteet ja ehdotukset otetaan huomioon ja ovat meille tärkeitä kehittäessämme mallistomme lastenvaatteita entistä paremmaksi.