Laadukkaat lastenvaatteet syntyvät laadukkaista materiaaleista

Kaikki Lastenvaate Piper Oy:n käyttämät tekstiilit täyttävät Öko-Tex standardin. Tuotteiden kankaat eivät siis sisällä haitallisia aineita, ja näitä tuotteita on turvallista käyttää lapsen ihoa vasten.

Vaatteet tehdään kankaasta asti 2pipers-tuotteita varten, eli vaatteita ei tehdä valmiista kangasvaihtoehdoista. Tekstiilien materiaalivalinnat on tehty yli 10 vuoden aikana kehittyneellä ammattitaidolla, ja materiaalivalinnan tärkeänä kriteerinä on se, mikä tuntuisi mahdollisimman hyvältä lapsen päällä. Lisäksi materiaalivalintoihin vaikuttavat tärkeät, Lastenvaate Piper Oy:n tekemät tekstiilien testaustulokset.

Tuotteissa käytetty puuvilla-elastaani sekoite on erityisen pehmeää ja miellyttävää. Kankaiden laadusta ei ole tingitty, sillä näiden tuotteiden käyttäjänä on lapsi, joka tarvitsee päälleen miellyttävää materiaalia.

Painokuvalaatu on valittu juuri puuvilla-elastaanilaadulle sopivaksi. Tuotekuva on joustavaa materiaalia, kuten vaatteen materiaali. 2pipers-tuotteissa käytettävät painokuvat kestävät pesusta toiseen muuttumattomina ja siisteinä. Lastenvaate Piper Oy:n suorittamissa tuotetestausvaiheen pesutesteissä oikealla tavalla huolletut tuotekuvat säilyvät siisteinä tuotteen käyttöiän loppuun saakka.

Öko-tex testatut materiaalit

Jos sinulla on kysyttävää vaatteen hoidosta tai epäilet materiaalivirhettä, ota meihin yhteyttä viipymättä. Vastaamme kaikista virheistä, jotka ovat syntyneet tuotteen valmistuksessa.